Make your own free website on Tripod.com

aboutus.gif (5190 bytes)

 

svilen8.jpg (6298 bytes)

             Здравейте, аз съм Свилен и съм основоположник на F@st$oft както се казва. Реших, че след като се прави нещо то трябва да си има лого и това лого е F@st$oft. По точно идеята възникна още когато се опитвах да напиша максимално бързи програми за моя Правец 8Д и след това 8С. Именно за това избрах такова лого. В последствие се оказа, че не само бързодействието на програмата е важно, но това е друг въпрос. Както вече може да сте се досетили аз съм програмистът в нашата група. Засега съм само аз и смятам, че се справям добре, но не бих се отказал от малко помощ. По принцип аз правя и графичният дизайн на програмите и сайта, но само за начало. Полагам нещо като основи върху които ще се гради нещо, защото работата изисква много време и усилия, особенно ако резултата е добър.
            Сега малко инфо за мене. Занимавам се с компютри от 13-14 години и доста от времето ми съм им посветил. Програмирам на Assembler, Pascal и Delphi, MS Visual C++, Basic, MS Visual Basic. Пробвал съм се и в музикалната област на компютрите, но се отказах поради некадърност :-). Някои от добрите ми музикални опити може да намерите в страницата за даунлоуд - Софтуер. Напоследък много се занимавам с уеб дизайн и писане на разни счетоводно - фирмени програми, което ме отдалечава от мечтата ми да напиша една наистина хубава игра. Не само компютрите са поглъщали времето ми обаче. Паралелно с тях се занимавам и с електроника, което много ми помага да разбирам от хардуера и писане на програми на ниско ниво. Може в страницата с информация да публикувам някои мои изобретения свързани с електрониката.
        Голяма мания ми станаха напоследък PIC процесорите, вече съм на Ти с тях, ако някой желае разяснения какво точно правя с тях, може да пише или да ме открие в IRC или ICQ: 61629224.
        По принцип когато влизам в IRC, то е в IRC UNIBG или Bulgaria.org, с nick- neHTuyM, така че ако желаете може да ме потърсите и там. Предпочитаните от мен канали са  #fastsoft, #netgroup, #phm.